İstanbul'un fethinin 573. yıl dönümünü ülke genelinde dualarla kutlandı. 

Kurban Bayramı'nın da 3. gününde Haliç Kongre Merkezi'nde yıldönümüne özel program düzenlenirken yurdun başka noktalarında da etkinlikler organize edildi. 

Öte yandan bazı vatandaşlar, siyasiler ve bürokratlar İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet türbesine ziyarette bulundu. 

İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN TÜRBEYE ZİYARET
Ziyarette bulunan isimlerden biri de İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi oldu. 

İstanbul'un fethinin 573. yıl dönümünde türbeyi ziyaret eden Çiftçi, Kur’an tilavetinde bulundu. 

FETİH SURESİNİ OKUDU
Çiftçi'nin türbe ziyaretine ilişkin ortaya çıkan bir video sosyal medyada gündem oldu. 

Video İçişleri Bakanı'nın Fetih Suresi'nin 27-29. ayetlerini okuduğu görüldü. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
Yorumlar 63 Yorum Var
  • inyez 03.06.2026 12:48
    Nereden nereye.Elhamdülillah.Çok duygulandım ve gözlerim doldu.Cumhurbaşkanımızdan sonra Bakanımızdan'da tilavet dinleten Rabbime şükürler olsun.
  • Ali sebat 03.06.2026 11:29
    Maşallah maşallah maşallah..
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek