Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Benfica forması giyen Sidny Cabral ile anlaşma sağlayan bordo-mavililer, şimdi de Portekiz ekibi Vitoria'nın genç yıldızı Noah Saviolo'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Portekiz basınında yer alan haberlere göre Karadeniz temsilcisi, 22 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinde önemli mesafe kat etti. Trabzonspor'un, Vitoria ile 11,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı ve sözleşmeye futbolcunun sonraki satışından yüzde 15 pay maddesi eklediği öne sürüldü. İtalyan devi Roma'nın da genç oyuncu için girişimde bulunduğu ancak transfer yarışında Trabzonspor'un öne geçtiği belirtildi.

Altyapı kariyerinde Anderlecht ve Lille formaları giyen Noah Saviolo, geçtiğimiz sezon Vitoria'da çıktığı 36 maçta 2 gol ve 8 asistlik performans sergiledi. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması halinde Saviolo, Ernest Muçi, Ruslan Malinovskyi, Thierry Karadeniz ve Sidny Cabral'ın ardından Trabzonspor'un yaz dönemindeki beşinci takviyesi olacak.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek