Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Can Polat son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde acılı annenin Dilan Polat'a yönelik sözleri ve yakınlarının gözyaşları dikkat çekti.

İzmir’in Çeşme ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Can Polat, İstanbul’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede yaşanan acı dolu anlar, aile yakınlarını ve sevenlerini gözyaşlarına boğdu.

Engin Polat’ın kuzeni ve Polat ailesinin koruması olarak görev yapan Can Polat için Ataşehir’de bulunan Küçükbakkalköy Merkez Camii’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene Engin Polat, Dilan Polat ve aile yakınları katıldı.

YÜREK DAĞLAYAN FERYAT

Cenaze töreninde en dikkat çeken anlardan biri Can Polat’ın annesinin yaşadığı büyük acı oldu. Gözyaşlarına hakim olamayan anne, tabut başında feryat ederek şu ifadeleri kullandı:

“Onun yüzünden oldu her şey. Dilan'ın Allah belanı versin. Dilan çocuğumu götürdü. Mahsus götürdü.”

Acılı annenin sözleri cenaze alanında duygusal anların yaşanmasına neden olurken, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldığı görüldü.

AİLE YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Can Polat’ın kızları ve diğer aile fertleri de cenaze boyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Bazı yakınlarının fenalaştığı ve sinir krizi geçirdiği görülürken, cenazeye katılanlar aileyi teselli etmeye çalıştı.

Polat’ın kızlarının, babalarının ölümünün ardından gözyaşları içinde ağıt yaktığı ve uzun süre sakinleştirilemediği öğrenildi.

Ufuk Yıldız Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ufuk Yıldız

Editör Hakkında

1998 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da, üniversiteyi ise İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 4 yıllık editör. TRT Haber'de staj yaptı. ATV'de mesleğe ilk adımını attı. BSH, Merzigo gibi yerlerde görev aldı. Sitede internet editörü olarak görev aldı. Halen Haber7.com’da internet editörü olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 2 Yorum Var
  • Artık 04.06.2026 21:11
    Bu Polatlar kim Allah aşkına. Her an bir olayla karşımıza çıkıyor. İçeri de alındılar hâlâ olaylar olaylar.
  • ..... 04.06.2026 17:44
    Acın büyük teyzecim ancak senin çocuğun 5 yaşında değil. İnsanlar kader çizgisinde tercih ettikleri ile harş olur. Senin evladın da tercihi maalesef kötü yönde kullanmış. Allah taksiratini affetsin.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek