İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'de yaşam mücadelesi veren küçük Amro, tüm imkansızlıklara rağmen kendi çabasıyla Türkçe öğrenerek izleyenleri gülümseten bir videoya imza attı.Çadır kentte kayda alınan görüntülerde sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Amro, "Merhaba arkadaşlar. Türkçe konuşabileceğimi hiç tahmin etmiyordum." dedi.

"SENİ SEVİYORUM, ÖZLEDİM"

Kendi imkanlarıyla öğrendiği kelimeleri peş peşe sıralayan ve bu durumdan duyduğu mutluluk yüzünden okunan Gazzeli çocuk, kameraya gülümseyerek, "Nasılsın? Teşekkürler. Seni seviyorum. Özledim. İyiyim. Merhaba." ifadelerini kullandı.

Savaşın gölgesinde çocuk olmanın zorluklarına rağmen yeni bir dil öğrenmenin heyecanını yaşayan küçük Amro, izleyenlerin yüreğini ısıtan videoyu, "Hadi bay bay, güle güle." sözleriyle tamamladı.

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 11 Yorum Var
  • aksaray 11.06.2026 22:48
    gazzede filistinde şehit edilen müslümanların intikamı er veya geç alınacaktır. intikamın alınacağına allahın birliğine inandığımız gibi inanıyoruz. çünkü biz türkler zalimlerden hesap sormak için gönderilmiş bir milletiz.
  • aksaray 11.06.2026 22:44
    ümmet olarak üzerimi,ze düşeni yapamadık yavrum. bizi affet. yarın hakkın huzuruna vardığımızda ne cevap vereceğiz bilemiyorum.. allah sizleri korusun. sizleri çok seviyoruz.
Daha fazla yorum görüntüle