Hatay'ın Samandağ ilçesinde hafif ticari araca giren yılan, paniğe neden oldu. Panik anları, güvenlik kamerasına yansırken, yılan ise itfaiye ekibi tarafından araçtan çıkarılıp, doğal yaşam alanına bırakıldı.

Olay, Samandağ ilçesi Kurtderesi Mahallesi'nde meydana geldi. Park halindeki hafif ticari aracın kapısını açan sürücü, şoför mahallinde yılan olduğunu fark etti. Panikle araçtan uzaklaşan sürücü, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sürücünün panik halleri, güvenlik kamerasına yansıdı. İhbar üzerine adrese itfaiye ekibi sevk edildi. Şoför mahallinden motor bölümüne kaçan yılan, itfaiye erlerinin 3 saat süren çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Yılan, itfaiye erleri tarafından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Mustafa Ekrem Balaban Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mustafa Ekrem Balaban

Editör Hakkında

1991 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema ve Televizyon alanında tamamladı. Kariyerine medya sektöründe Editör/muhabir olarak başladı; sağlık, eğitim ve sosyal sorumluluk temalı birçok projede görev aldı. Röportaj, saha çekimleri ve haber içerikli prodüksiyonlarda aktif rol üstlendi. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kurumlarla ve kanallarda çalışarak sosyal içerikli kısa belgeseller ve tanıtım videoları hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek