CHP'den ihracı istenen ve TBMM Grup Başkanvekilliği düşürülen Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun akıl sağlığının yerinde olmadığını ima eden Başarır, şunları söyledi:
Sen 13 yıl bu partide görev yapmışsın. Yanına gelen gazeteciler var. Onlara söylediği bazı şeyler akıl tutulması. Mesela "Partiyi arındıracağım. Bazı arkadaşlar kurultayla ilgili para dağıtmış" diyor. Bunu bana mı söylüyor? Benim yüzüme söyleyemez, alnını karışlarım. Hiç dinlemem eski genel başkan falan, alnını karışlarım onun. Adamdaki akla bakın. O yüzden ben dün dedim ki: Vasi atanması gereken bir kişi partimize vasi atandı. Ben buradan ailesine sesleniyorum. Babanızla, ailenizle ilgilenin çünkü idrak edemiyor bazı şeyleri.
-
tabi tabi
13.06.2026
16:41
boş laflar boş efelenmeler.. bla bla. bunlar alın karışlamaya ne kadarda meraklı .
Beğen
-
Ekrem Levent TUNCER
13.06.2026
16:26
Hadi karışlada görelim la,
Hadi la…..
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
Murad
13.06.2026
16:25
Bu sözleri hangi yüzle söylediniz,teknede özel,ağbabanasıl vidkişeri yudumluyordunuz sizi gidi hakcışarsizi.sizlere nakit ödeme yaptığınız söyleyenlere neden yalan diyemiyorsunuz.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
recep
13.06.2026
16:07
Gaffar yakınca bu nun için süper bir tespit yapmıştı ben gaffar beye katılıyorum
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
Bozkurt
13.06.2026
16:06
Başarır bu günler sizin güzel gunleriniz daha çok hesap vereceksiniz kurtuluşunuz yok burnunuzdan fitil fitil getirelecek
Beğen
/ 15 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle