Çanakkale'de ormanlık alanda yürüyüş yapan bir vatandaşın kaydettiği görüntüler, hem ekonomik israfı hem de çevre duyarsızlığını gözler önüne serdi. Kilolarca sağlam domates ve biberin ormana döküldüğü, etrafa ise yangın riski taşıyan sigara izmaritleri ve plastik atıkların saçıldığı olay sosyal medyada büyük tepki topladı.
Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kilolarca sağlam sebzenin ormana dökülerek israf edildiği, bununla da kalınmayıp tüketim sonrası çöplerin ve sigara izmaritlerinin doğaya sorumsuz döküldüğü görüldü.
Yaşanan çevre katliamını cep telefonu kamerasıyla kaydeden Ali Aydoğdu isimli vatandaş, "İçimden geçenleri söylesem muhtemelen hesabım kapanır. Ne diyebilirim ki..." sözleriyle duruma çok sert tepki gösterdi.
-
VATANSEVER
15.06.2026
11:38
Bu ülkede ne zaman hata yapanın yanına kar kalmayacak acaba,yetkililer,ilgililer neredeler ey milletim ey, vesselam.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Hakan
15.06.2026
11:37
Devlet çok acil tedbirler almalı. Bunu yapanlar açgözlü, meyve ve sebze fiyatlarını yüksek tutmak isteyen kimseler. Ülkemizde her türlü meyve ve sebze bolca yetişiyor fiyatları çok daha ucuz olmalı ama bir avuç mahluk yüzünden fiyatlar düşmüyor Devlet bunları bulup en ağır cezalar verilmeli fiyatları sabit hale getirmeli hal yasası acilen çıkmalı. Ayrıca fahiş kiralar önlenmelidir
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Muratty55
15.06.2026
10:55
Bu bir suikast. Fakirin cebine suikast. Yakalanıp bedelinin nereden ödendiğini yumurtlayana kadar sorusturulmalidir. Bedeli ödenmiştir. Daha benzer şeyler duyma ihtimalimiz var. Perde arkasında malum ülke ve içimizdeki uzantıları. Zira bir Müslüman bunu yapmaz.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Kimsesiz
15.06.2026
10:30
Bunu atanda muhtaç olur buna bir gün
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Hüseyin
15.06.2026
10:20
Bunu yapan ahlaksıza piyasayı yüksek tutmak için para vermişlerdir buraya dök diye o da dökmüştür. bunun başka izahı yok.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle