Çanakkale'de ormanlık alanda yürüyüş yapan bir vatandaşın kaydettiği görüntüler, hem ekonomik israfı hem de çevre duyarsızlığını gözler önüne serdi. Kilolarca sağlam domates ve biberin ormana döküldüğü, etrafa ise yangın riski taşıyan sigara izmaritleri ve plastik atıkların saçıldığı olay sosyal medyada büyük tepki topladı.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kilolarca sağlam sebzenin ormana dökülerek israf edildiği, bununla da kalınmayıp tüketim sonrası çöplerin ve sigara izmaritlerinin doğaya sorumsuz döküldüğü görüldü.

Yaşanan çevre katliamını cep telefonu kamerasıyla kaydeden Ali Aydoğdu isimli vatandaş, "İçimden geçenleri söylesem muhtemelen hesabım kapanır. Ne diyebilirim ki..." sözleriyle duruma çok sert tepki gösterdi.

Tayyib Serince Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tayyib Serince
Yorumlar 62 Yorum Var
  • VATANSEVER 15.06.2026 11:38
    Bu ülkede ne zaman hata yapanın yanına kar kalmayacak acaba,yetkililer,ilgililer neredeler ey milletim ey, vesselam.
  • Hakan 15.06.2026 11:37
    Devlet çok acil tedbirler almalı. Bunu yapanlar açgözlü, meyve ve sebze fiyatlarını yüksek tutmak isteyen kimseler. Ülkemizde her türlü meyve ve sebze bolca yetişiyor fiyatları çok daha ucuz olmalı ama bir avuç mahluk yüzünden fiyatlar düşmüyor Devlet bunları bulup en ağır cezalar verilmeli fiyatları sabit hale getirmeli hal yasası acilen çıkmalı. Ayrıca fahiş kiralar önlenmelidir
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek