Hindistan'ın Chandigarh kentinde bir eczaneye güpegündüz giren maskeli saldırganlar, kasiyeri saniyeler içinde kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Cinayeti üstlenen çete, "Telefonumuzu açmayanın beynini dağıtırız" tehdidinde bulundu.

Hindistan medyasında yer alan haberlere ve ortaya çıkan kan dondurucu güvenlik kamerası görüntülerine göre, Chandigarh kentinde güpegündüz işlenen cinayet ülkeyi ayağa kaldırdı. Bölgedeki bir eczaneye giren yüzü maskeli iki tetikçi, dükkanın kasiyeri Janki Das'ı otomatik silahla kurşun yağmuruna tutarak feci şekilde öldürdü.

Olay anına ait güvenlik kamerası kayıtları, vahşetin boyutunu gözler önüne serdi. Görüntülerde, eczanenin oldukça kalabalık olduğu, çalışanların ve müşterilerin günlük işlemlerine devam ettiği görülürken, başlarında şapka ve yüzlerinde cerrahi maske bulunan iki şüpheli kasaya yaklaşıp, aniden belinden çıkardığı silahla kasiyeri kurşun yağmuruna tuttu. Cinayeti işleyen tetikçi ve yanındaki suç ortağı, dışarıda motosikletle bekleyen üçüncü şahsın yanına giderek hızla kayıplara karıştı.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 4 Yorum Var
  • muro 15.06.2026 20:56
    yuzleri kapali maskeli ise terør amacli cok zaman kesin altinda buyuk vurgun var parasini vermedi yok ettiler
  • Murat 15.06.2026 13:05
    idam olmadıgı sürece bu tip olaylara cesaret eder bunlar, bizde de bu tip olayları önlemek için bu tip kasıtlı mafya vari olaylara idam gelmeli, yoksa ilerleyen zamanlarda önünü alamayacağız gibi duruyor. yetişen nesil bu tip sahnelere alışık yetişiyor. korkutmadan da imkanı yok önleyemeyiz
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek