Uruguay milli takımı, Dünya Kupası açılış maçı öncesinde ABD'ye varışlarında güvenlik taramasından geçirildi.
Koku alma köpekleri devreye sokuldu ve oyuncuların bagajları takım otobüsü yanındaki yol kenarında titiz bir incelemeye tabi tutuldu.
Daha önce Özbekistan ve Senagal Milli Takımları'na yapılan arama gündem olmuştu.
-
YILMAZ
16.06.2026
13:17
Milletler, yani kısacası insanlar uykudadır, her türlü aşağılanmaya rağmen uyanamıyor. Bunlar mademki dışındakileri aşağılıyor, bunların ülkesine gitmememek ve onlara mal satmamak en etkili yoldur. Oysa insanlar şereflerinden çok midelerine bağlıdırlar.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
meraci83
16.06.2026
13:14
Kupadan çekilsinler ve Dünya spor tarihine şaibeli dünya kupası finalleri diye geçsin!
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Misafir
16.06.2026
11:25
Bence çok iyi yapıyorlar. Senin onurun gururun olmazsa, başın dik olmazsa adamlarda böyle aşağılarlar işte. Bu takımlar birazcık onurlu olup birleşip terk etseler turnuvayı mutlaka peşlerinden gelecek başkaları da olacaktır.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
İsmail
16.06.2026
10:08
Çekilin turnuvadan. Tepkiniz belli olsun nasılsa sampiyonlugu hak etseniz de yapmayacaklar. Bu muameleyi hak edecek ne yaptınız. Siyonist ABD kendini ne zannediyor.
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
Ömer
16.06.2026
08:23
Abd az bile yapıyor abd nin ne olduğunu dünya alem biliyor o ülkeye gidenlerin onuru, gururu utanması arlanmasi..... yoktur fifa alsın kupayı başına geçirsin.
Beğen
/ 29 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle