Yeni Yol Partisi Grup Başkanvekili Selçuk Özdağ, TBMM'de yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'nin Kudüs'e ilişkin dile getirdiği hayale tepki gösterdi. Konuşmasında Özdağ, "Bırakın o işleri Ömer Çelik konuşsun, bırakın bu işleri AK Parti Grup Başkanı konuşsun, bırakın o işleri cumhurbaşkanı konuşsun. Siz kendi işinize bakın, çetelerle uğraşın." ifadelerini kullandı. Selçuk Özdağ'ın TBMM kürsüsünden yaptığı açıklamalar kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, çok sayıda kullanıcı Özdağ'ın sözlerine sert ifadelerle tepki gösterdi.

BAKAN ÇİFTÇİ NE DEMİŞTİ?

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda valilik yaptığı dönemlerde kurduğu bir hayalini kamuoyuyla paylaşmıştı.

Çiftçi konuşmasında, "Benim valiyken Cenabıhak'tan bir niyazım vardı. Malum burada beş sene valilik yaptıktan sonra Erzurum'a tayin oldum. İki buçuk sene de orada görev yaptım. İçten içe büyüttüğüm niyazım şuydu: Rabbim bana bir gün de olsa Kudüs Valiliğini nasip et diye." demişti.

Yorumlar 180 Yorum Var
  • Hafız 18.06.2026 11:24
    Niye rahatsız olmasın İslama olan düşmanlığı
  • İsmail 18.06.2026 06:15
    Daha Davos'a gelmem deyip "One minute" operasyonu çekildiğinde İsrail'e bir kişi heyt diyemiyordu. REİS baş kaldırdı, dik durdu, mücadele etti, bak şimdi dostu kalmadı. Gök gürültüsü yağmurun işaretidir unutma itrail
  • Toker 17.06.2026 22:55
    Soyağacına bir bakmak gerekir.....
  • Misafir 17.06.2026 21:52
    Niye zorunami gitti beyefendi o senin dedigin demirelin zamani degil artik isine bak sen
  • Akil 17.06.2026 20:11
    Bunlarin soy agacina bakilsin ondan sonra vekil gösterilsin bunlara devlet verilmez
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek