CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mutlak butlan kararı ardından Sözcü TV'de sorulan soruları yanıtladı. Gazetecilerin taraflı olmasına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Bana diyorsunuz ki Erdoğan mı sizi destekliyor? Ya bu soru sorulur mu ya? Bu kadar büyük mücadele yapmış bir kişiye bu soru sorulur mu ya? Hangi gazeteci bu soruyu sorar ya" diye konuştu.

Canlı yayın sırasında CHP'den ihracı istenen Veli Ağbaba ve Ali Mahir Başarır'ın sorularının da yöneltilmesi dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'nin kendisini 'Genel Başkan' olarak yazmamasını da sert sözlerle hedef aldı.

''NİYE TAKİP ETMİYORSUNUZ''

CHP Belediyelerindeki rüşvet soruşturmaları hakkında da konuşan  Kemal Kılıçdaroğlu "Adam diyor ki, 'Geldim, parayı genel başkan yardımcısına verdim.' Kim diyor? Parayı veren adam söylüyor. Bana söyler misiniz, o genel başkan yardımcılarından tazminat davası açan var mı? Niye açmıyorlar? Sen bu adam sana 'Ben gittim rüşvet verdim. Şurada verdim, şu saatte verdim' diyor. Telefonlar uyuştu, her şey tamam. Niye takip etmiyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Bozok 20.06.2026 00:59
    dedem neden böylesin az sakin ol. artık senin vereceğin kalmadı zaten seçim kaybetmek dışında da bişey veremedin
  • celik 20.06.2026 00:55
    Kilictar olunu sevmem ama dorulari konusuyor
  • ANALİZ 20.06.2026 00:54
    Beslediği kargalar gözlerini oyuyor, ah kemal ah
  • Remzi 20.06.2026 00:52
    En solda oturan hanım vaktiyle Eko'dan sağlam ayar yemişti cablı yayında. Şimdi de Eko'nun kılıcını sallıyor. Bunu gururuna nasıl yediriyor anlamak güç.
  • misafir 20.06.2026 00:46
    bunlar rüzgara göre yön değiştiren paralı trol medyasıdır chp de kim parayı öderde onun için konuşur bu chp medyası
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek