İsrail Gazze'de yine sivilleri hedef aldı

Gazze'de sözde ateşkes süreci devam ederken, işgalci İsrail ordusuna ait savaş uçakları Gazze kent merkezinde bir kez daha sivil halkı hedef aldı. İsrail için ateşkesin barış ya da sivillerin can güvenliği değil, sadece yeni saldırılar için uygun zamanı beklemek anlamına geldiği bu son saldırıyla bir kez daha gözler önüne serildi.

Anaokulunun hemen yanını vurdular. Gazze kent merkezinde yer alan Er-Rimal Mahallesi'nde, sivillerin ve çocukların yoğun olarak bulunduğu anaokulu yakınlarındaki yerleşim yerleri İsrail jetleri tarafından bomba yağmuruna tutuldu. Bölgenin yoğun nüfuslu olması dehşetin boyutunu artırırken, düzenlenen hava saldırısının hemen ardından çekilen yeni ve korkunç görüntüler ortaya çıktı. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Alim 22.06.2026 18:50
    netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI netanyahu ya SUİKAST YAPMALI
  • Hıdır 22.06.2026 17:11
    Barış masaları kurmuşlardı güya zalimler
  • İnsan 22.06.2026 16:52
    İsrail gözüne kestirdiği ülkedeki hiçbir çocuk,yaşlı kadın ve erkek çanlının yaşamasını istemiyor yavaş yavaş yok ediyor,dünya umurunda değil,ilerleyen zamanda akla hayale dahi gelmeyen vahşet yapacakdır,artık insanlık uyanmalı.bunlar atom dahi kullanır,ancak o toprakları kullammayı orada kendileri yaşamayı planladıkları için bunu yapmıyor yoksa şimdiye kadar defalarca yok etmiş olacaklardı.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek