Mersin'de bir sitede tesettür mayolu bir kadının havuz alanına alınmamasına ilişkin gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan site görevlisi, cumhuriyet başsavcılığının itirazı üzerine tutuklandı.

YÖNETİCİ TUTUKLANDI

Olay, Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesi'nde bulunan Zafer Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çocuğu havuzda bulunan bir kadın, tesettür mayo ile havuz alanına girmek istedi. Ancak site görevlisi tarafından kıyafeti nedeniyle alana girişine izin verilmedi. Kadın, yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydederek yardım talebinde bulundu. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli site görevlisi Baran D., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Başsavcılığın karara itiraz etmesi üzerine dosya yeniden değerlendirildi. Yapılan inceleme sonucunda şüpheli Baran D.'nin tutuklanmasına karar verildi.

Yorumlar 53 Yorum Var
  • mustafa k . 23.06.2026 09:57
    Faruk orası otel değil site yani insanların oturduğu evler yahu okuduğunu anlamadan yorum yazma kardeşim
  • Ertuğrul 23.06.2026 08:11
    Önce salıverilmesi kararlaştırılıyor son itiraz ediliyor tekrar değerlendiriliyor ve tutuklanıyor. Kanun mu değişiyor karakter mi yetmiyor.
  • Halis 23.06.2026 01:03
    Bu yasağı uygulayan site yönetimi ve kabul edilmesi için oy kullanan herkesin cezasını çekmesi gerekir..
  • Hakkı 23.06.2026 00:03
    Şimdi burada Adalet mi yerine getirilmiş oldu? Kafasına göre Yasağı koyan site yönetimi ama tutuklanan sitenin çalışanı. Deli dumrul bile güler buna
  • Vatandaş 22.06.2026 23:55
    Bu site yönetiminin tamamını tıkın içeri, bir daha bu ülkede Müslüman mahallesinde salyangoz satabilecek var mı, görsünler. Bu emsal karar olacak şekilde tüm yönetime gereğini yetkililer yapmalı
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek