Kocaeli'de bir grup genç, asansörün girişini kapatarak çevreyi kirletti. Gençlerin duyarsız ve uygunsuz davranışı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla kentin dört bir yanında hizmete sunduğu asansör ve yürüyen merdivenler, zaman zaman sorumsuz davranışların hedefi oluyor. Bu duruma son örnek, Gebze Hünkar Üst Geçidinde yaşandı. Akşam saatlerinde meydana gelen olay, güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde, 4 kişilik grubun üst geçitte bulunan asansörün girişini kapattığı yer aldı.
Hem girişi kapattılar hem de çevreyi kirlettiler
Asansör önünü adeta işgal eden şahısların, yedikleri çekirdeklerin kabuklarını da yere attığı kameralara yansıdı. Vatandaşların kullanımına açık alanı kirleten ve geçişi zorlaştıran bu davranışlar tepki çekti. Özellikle yaşlılar, engelli bireyler, hamileler ve çocuklu ailelerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla hizmete sunulan asansörler, her gün binlerce vatandaş tarafından kullanılıyor. Bu hizmetlerin amacı dışında kullanılması ve girişlerinin kapatılması, ihtiyaç sahibi vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor.
Bölge temizlik çalışması yürüten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ortak kullanım alanlarının korunması ve kamu malına sahip çıkılması konusunda vatandaşlara duyarlılık çağrısında bulundu.
27.06.2026 10:22
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Varandaş
29.06.2026
08:14
Özgürlük fazla geldi tepti bunlara bunları da kibarca karşılarsanız yarın biraz daha beterini yaparlar bundan sonra gelecek gençlik böyle Allah yardım etsin
Beğen
-
Hasan Adıyaman
28.06.2026
22:41
İnsan olan,insanların hakkını zıkkımlamaz
Beğen
-
Mazotçi
28.06.2026
19:20
Bunlara ceza kesilmeli
Beğen
-
Kadir
27.06.2026
17:43
Gençlermiş ne genç ama
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Sadi
27.06.2026
17:10
Chp istedigi can basla istedigi arzuladigi genclik...sizin eseriniz gurur duyun !
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle