İzmir'in Seferihisar ilçesinde plajda bir anne ile kızına sözlü tacizde bulunup, hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve 'nefret ve ayrımcılık' suçundan tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen kadın, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 3 Temmuz saat 18.00 sıralarında Mersinalanı Mahallesi’ndeki bir plajda meydana geldi. İ.A. ve A.A. arasında iddiaya göre ‘şezlong’ nedeniyle tartışma çıktı. A.A., tartışma sırasında İ.A.’nın kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İ.A., nefret ve ayrımcılık suçundan gözaltına alındı. Kolluktaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen İ.A., savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle Seferihisar Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarıldı.

Öte yandan, olay cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde İ.A.’nın bağırdığı ve sandalyeyi fırlattığı anlar yer aldı.

 

Yorumlar 156 Yorum Var
  • İsa Akçakoyunlu 08.07.2026 09:48
    Serbest bırakan hakim veya savcı kimse incelemeye alınsın
  • grty 07.07.2026 21:50
    demek arkasi saglam abileri emir vermis panik halinde birakmislar bu birakan kim ise gørev alin
  • herşey aleni 07.07.2026 11:56
    Ne izimir mi??? 3 kere düşinmel lazım
  • süleyman gençkurt 07.07.2026 10:47
    araştırı bu vatan için can verenlerden deyildir
  • Alper 07.07.2026 10:32
    Neden serbest bırakıldı ? Bunun gibiler toplum içinde olmamalı
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek