Tunceli’de çalışmayan mutfak aspiratörünü tamir etmek için çağrılan elektrik ustası, cihazın pervanesine sıkışarak telef olmuş bir kuş buldu. Uzmanlar, kullanılmayan evlerdeki havalandırmalara dikkat çekiyor.

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde bir ev sahibi mutfak aspiratörünün çalışmadığını fark ederek elektrik tesisatçısı Dilaver Eren'den yardım istedi. Arızayı gidermek için aspiratörü söken Eren, cihazın içinde motor pervanesine sıkışarak telef olmuş bir kuş buldu. 

MUTLAKA KONTROL EDİLMESİ GEREKİYOR

Dilaver Eren, özellikle yaz aylarında uzun süre kullanılmayan yazlık evlerde baca ve aspiratör çıkışlarının mutlaka kontrol edilmesi gerektiğini belirtti.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • MUSTAFA ARSLAN 07.07.2026 15:00
    üretiçi firmalar hatası benim başıma 2 defa geldi ağzına bir izgara yapmak fiyatı 5 tl artırır ama üretim izni veren yetkililer bunları düşünemezler
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek