Galatasaray'da yeni sezonun kadro planlaması tüm hızıyla sürüyor. Okan Buruk'un talepleri doğrultusunda hareket eden yönetim, beklenmedik bir taleple karşı karşıya kaldı.

Teknik direktör Okan Buruk'un takımdaki vazgeçilmez futbolcusu ayrılık kararı aldı. 

DAVINSON SANCHEZ COMO'YA GİTMEK İSTİYOR

Sözcü'de yer alan habere göre: Uzun süredir Como'nun kıskacında olan Davinson Sanchez, İtalyan ekibine transfer olmak istiyor. Sarı-kırmızılıların ise Davinson'u satmaya niyetinin olmadığı kaydedildi.

COMO TEKLİFİNİ 25 MİLYON EUROYA YÜKSELTTİ

Haberde, Como'nun, Davinson Sanchez için yaptığı teklifi 20 milyon eurodan 25 milyon euro + bonus şeklinde revize ettiği aktarıldı. Aslan'ın ise kapıyı 35 milyon eurodan açtığı belirtildi.

ALTERNATİF ARAYIŞLARI BAŞLADI

Davinson Sanchez'in ayrılık talebinin Galatasaray'da panik havasına sebep olduğu ifade edildi. Yönetimin de her ihtimale karşın alternatif arayışlarına başladığının altı çizildi.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek