CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100 canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
Kemal Kılıçdaroğlu, "Şu anda yurt dışına kaçak giden eski FETÖ'cüler... Hepsi kimi destekliyor? İnternet sitelerine bakın, YouTube kanallarına bakın. Kimi destekliyor?" dedi.
Kılıçdaroğulu şu ifadeleri kullandı: "Kaçak, Türkiye'ye gelemeyen, yurt dışına kaçan FETÖ'cü YouTuber'lar var. Onların internet siteleri var. Onların hepsi şu anda benim aleyhime çalışıyorlar ve benim aleyhime yayın yapıyorlar. Ben bunların hepsini biliyorum. Bunların FETÖ'cü olduğunu onlar söylüyor, benim söylememe ayrıca gerek yok. Siz de biliyorsunuz, bütün gazeteciler de biliyor, herkes biliyor bunları."
"FETÖ'nün Özgür Özel ve arkadaşlarını desteklediğini mi biliyor?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Evet" yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, bu konuda Özel ile hiç konuşmadığını aktardı.
Kemal Kılıçdaroğlu, Özel'e daha önce aday göstermeme konusunda uyardığı 4 belediye başkanının FETÖ'cülükle ilgilerinin olmadığını ifade etti.
-
Sonsuz hafıza
14.07.2026
09:40
Seni kim destekledi vaktiyle. Kaset tape bunlar tanıdık geliyor mu efendi. Her canlı cinsiyele uçar yürür yada yüzer. Özgür neyse kemal de o eko da inönü de o. Sahış yada parti İsmi değişince zihniyet değişmiyor.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
yakup
14.07.2026
09:30
hayret dünya ne çabuk değişiyor düne kadar tiyatro olan fetö bu gün gerçek olmuş
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle