CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor. 

Konuşmasına CHP'ye veda niteliği taşıyan sözlerle başlayan Özel şunları söyledi:

"Her son bir başlangıçtır. Bugün bu kürsüden çok önemli beklentiler var. Ona dair konuşacağız.

'VAKTİ GELMİŞ BİR VEDANIN HÜZNÜNÜ YAŞIYORUM'

Bugün bu kürsüye her zamankinden farklı duygularla, belki de vakti gelmiş bir vedanın hüznünü taşıyarak çıktım.

Hep beraber tarihi bir kavşaktayız. Tarihi konuşmayı da yapılacak ilk seçimin akşamında olmak üzere tarihe emanet ediyorum."

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 8 Yorum Var
  • Üç nokta 21.07.2026 23:45
    Yaaa,emanetçilik işte buna derler... emanetçilik,CHP nin köküne tuz ruhu dökmektirki, Sy Kılıçdaroğlu yanlışa dur dedi... CHP rayından çıkarmaya çalışanlara karşı mücadele veriyor.
  • karadal 21.07.2026 20:58
    Son konuşman bence
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek