Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi elemelerinde Gornik Zabrze ile oynayacağı maç öncesinde deplasman tribününde olaylar çıktı. Taşkınlık çıkaran Polonyalı taraftarlara Türk polisi müdahale etti.

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turunda Polonya temsilcisi Gornik Zabrze ile oynayacağı karşılaşma öncesinde tribünlerde gergin anlar yaşandı. Chobani Stadı'nda oynanacak müsabaka için kendilerine ayrılan deplasman tribününde yer alan Polonyalı taraftarlar taşkınlık çıkardı.

POLİS EKİPLERİNDEN ANINDA MÜDAHALE

Maç saatinin yaklaşmasıyla birlikte Gornik Zabrze taraftarları ile stadyumda görevli polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Olayların büyümesi üzerine güvenlik güçleri, taşkınlık çıkaran gruba müdahale ederek durumu kontrol altına almaya çalıştı. Tribünlerde yaşanan bu gerginlik anları, çevrede bulunan vatandaşlar ve diğer taraftarlar tarafından görüntülendi.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN OLAYLARA TEPKİ

Deplasman tribününde meydana gelen olaylar, stadyumdaki diğer futbolseverlerin de dikkatini çekti. Kendi takımlarını desteklemek üzere tribünleri dolduran Fenerbahçeli taraftarların, Polonya ekibinin taraftarlarınca çıkarılan olaylara ve yaşanan arbedeye tepki gösterdiği aktarıldı. Yaşanan gerginliğin ardından güvenlik güçlerinin stadyum içi ve çevresindeki önlemleri artırdığı bildirildi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • FiKRiNiNFiKRi 21.07.2026 23:33
    Nazi artığı oldukları için, avrupada her zaman kime sorsan sevilmeyen tek ülke
  • Gurbetçi 21.07.2026 22:23
    Şundan emin olun Polonyalı’lar Müslümanlardan nefret ederler bu taa Viyana kuşatmasından gelir bunlara kalsa yarın Kudüs’e Haçlı seferleri düzenlerler
  • mert 21.07.2026 21:55
    asla ACIMAYIN islam düsmanlarini AB nin acsefelleri!!!
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek