CHP'nin kurultay sürecindeki koltuk kavgaları ve delege borsası iddiaları, Kılıçdaroğlu'na yakın bir hesap tarafından yayınlanan ''Bir Kurultay Hikayesi'' adlı animasyonla sosyal medyada gündem oldu.

''BİR KURULTAY HİKAYESİ''

Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığıyla tanınan bir sosyal medya hesabı, parti içindeki kirli pazarlıkları mizahi ama sert bir dille ele alan "Bir Kurultay Hikayesi" başlıklı bir animasyon filmi yayınladı. Pavyon konseptinde pazarlanan delegelerden İBB kaynaklarının siyasi hırslara alet edilmesine kadar birçok çarpıcı detayın yer aldığı video, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Mehmet 22.07.2026 17:06
    Ak parti siyasi hokkabazlığın farkında değil mi? Özgür Özel milletvekilleri yeni partiye "AHBAP" geçsin lakin belediye başkanları geçmesin diye bir açıklama yaptı. Çünkü Ekrem'in belirlediği belediye başkanları yolsuzluğa bulaştı. Yeni kurulacak partiyi temize çekecek. CHP ile hükümeti karşı karşıya getirecek. Seçim sattı mahallenin de ise CHP ile ittifak yapacak. Oyun büyük.
  • konuk 22.07.2026 17:00
    kim yaptıysa güzel olmuş
  • Misafir 22.07.2026 16:55
    Süper olmuş. Kim yapmışsa eline sağlık.