Galatasaray ile yollarını ayıran Mauro Icardi’nin, sarı-kırmızılı yönetimle vedasının beklenenden daha gergin geçtiği iddia edildi. Kulübün sözleşmesini uzatmadığı Arjantinli golcü için duygusal bir veda mesajı yayımlanırken, yıldız futbolcunun ayrılık sürecinden dolayı yönetime kırgın olduğu öne sürüldü.
Sarı-kırmızılı yönetimin, 2 Ağustos'ta RAMS Park'ta Rennes ile oynanacak hazırlık maçında Icardi için özel bir veda organizasyonu planladığı ancak deneyimli oyuncunun bu teklife henüz herhangi bir yanıt vermediği öğrenildi. Icardi’nin sosyal medya hesaplarından da Galatasaray’a ilişkin bir paylaşım yapmaması dikkat çekti.
Yakın çevresine, “Bana yapılanları hak etmedim. Başkana ve hocaya çok kırgınım” dediği öne sürülen Icardi, Galatasaray kariyerini kulüp tarihinin en golcü yabancı futbolcusu unvanıyla tamamladı. Arjantinli yıldız, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 134 maçta 77 gol ve 25 asistlik performans sergiledi.