Edinilen bilgilere göre, İstanbul semalarına ulaşan yolcu uçağı, kenti etkisi altına alan aniden bastıran şiddetli rüzgar ve fırtınaya yakalandı. Havalimanına iniş yapmak üzere alçalışa geçen uçak, ani türbülans ve sert rüzgar hamleleri nedeniyle savrulmaya başladı.

Kuvvetli yan rüzgarlar nedeniyle pisti teğet geçen ve güvenli iniş sınırlarını aşan uçak, kaptan pilotun hızlı müdahalesiyle son anda yükselerek pas geçmek zorunda kaldı.

Ufuk Yıldız Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ufuk Yıldız

Editör Hakkında

1998 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da, üniversiteyi ise İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 4 yıllık editör. TRT Haber'de staj yaptı. ATV'de mesleğe ilk adımını attı. BSH, Merzigo gibi yerlerde görev aldı. Sitede internet editörü olarak görev aldı. Halen Haber7.com’da internet editörü olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 1 Yorum Var
  • Faruk 23.07.2026 12:14
    birde çekebilseydi keşke. görüntüde hiç bişey yok.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek