Adana'daki bir  lahmacuncu Ali diye bilinen sözde esnafın dün bir anne ve çocuğuna davranışı sosyal medyada gündem olmuştu!

Bir annenin çocuğuna bir tane lahmacun istemesi üzerine 5 taneden az satmadığını söyleyerek küstah bir tavırla çocuğun yanında annesini aşağılayan esnafın tezgahı, Seyhan Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından böyle kaldırıldı!

Olayın ardından açıklama yapan esnaf ise “normalde böyle bir şey söylemem, ben bu insanlara ekmek veriyorum. Garibandan para almam. Ekmeğimin peşindeyim. Olaydan hala üzgünüm, değişik sebepte yorumlara sebep olmuş, tezgahıma devam etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Şahsın daha önce farklı profilde kişilere tek lahmacunu güle oynaya sattığı fakat gelen kişiyi “gariban” diye ifade etmesine rağmen kendisinden para aldığı da gözlerden kaçmadı!

 

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 44 Yorum Var
  • Baris 02.08.2026 18:02
    Ulkenin kanunlarida boyle keskin olmali ki. Ornek olsun
  • Ali 02.08.2026 17:32
    İşte böyle olmalı. İnsanlığını bir an bile unutan sözde esnaflara bu işlem yapılarak insanlığın önemli olduğunu hatırlatmak lazım. Belediye çalışanlarını tebrik ediyorum.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek