İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, “Mutabakat zaptının gelecekte dış ilişkilerimizin merkezi olacağına inanıyorum” dedi.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, sanal medya hesabından İran ile ABD arasında imzalanan ancak uygulanmasında çeşitli sorunlarla karşılaşılan mutabakat zaptına ilişkin açıklamada bulundu. Mutabakat zaptının Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi'nin desteği ile imzalandığını belirten Pezeşkiyan, “Mutabakat zaptının gelecekte dış ilişkilerimizin merkezi olacağına inanıyorum. Düşmanın, yükümlülüklerine bağlı kalmasını sağlamak için çaba harcamalıyız. Mutabakat sayesinde ülkemiz ve bölgemizin güvenliği daha da güçlenecektir” ifadelerini kullandı.

Serkan Karahaliloğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Serkan Karahaliloğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi'nin Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Sektöre TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programının kurgu ekibinde başladı. 2022 yılından itibaren çalışmakta olduğu haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var