Konya’nın Kadınhanı ilçesinde kontrolden çıkan tırın karşı yöne geçerek kırmızı ışıkta bekleyen 4 araca çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı kaza anı başka bir aracın araç kamerasına anbean yansıdı.

Kaza, dün saat 15.00 sıralarında Konya-Afyonkarahisar Kara yolu Kadınhanı ilçesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya yönüne giden, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 42 AVB 053 plakalı tırın, Kadınhanı girişindeki trafik ışıklarına yaklaştığı sırada iddiaya göre freni boşaldı. Kontrolden çıkan tır, karşı yöne geçerek trafik ışıklarında bekleyen 3 otomobil ve 1 tıra çarptı. Kazada 42 RL 747 plakalı otomobilin sürücüsü Baki Türk (65) hayatını kaybetti, 10 kişi de yaraladı. Kazada yaralananlar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, kaza anı bir aracın araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde sağ şeritte seyir halinde olan tırın önce sol şeride, ardından karşı yöne geçip araçlara çarptığı görülüyor.

Samet Kalafat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Samet Kalafat

Editör Hakkında

2001 yılında İstanbul'da doğdu. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü'nden 2024 yılında mezun oldu. Kariyerine medya sektöründe multimedya editörü olarak başladı. Çeşitli kuruluşlarda saha çekimleri, belgesel çekimleri ve kurguları, sosyal medya yönetimi ve muhabirlik alanlarında görev aldı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 13 Yorum Var
  • Yolların Kurt u. 08.08.2026 21:53
    Fren boşalma diye birşey yok düz yolda. Düz yolda sollama yaparken fren mi kullanılıyordu sanki. Resmen ayak gaz pedalında takılı uyumuş göz açık olarak, ya da bir ihtimal telefon işleri. Şoförlüğünde kalitesini bitirdi bu yeni nesil kamyoncular. Bunlar asla Tır cı değildir, sadece kamyoncu
  • Dede 07.08.2026 19:26
    Yazıklar olsun suçsuz günahsız insanları biçiyorsun
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek