Muhalif gazeteci Şaban Sevinç, CHP'li belediye başkanlarıyla ilgili soruşturmalarda ortaya çıkan bazı durumların savunulamayacak olduğunu kabul etti. Sevinç, başka muhalif gazetecilerin de aynı rahatsızlığı yaşadığını açıkladı.

CHP'li belediye başkanlarıyla ilgili soruşturmalarda ortaya çıkan skandallar, muhalif gazeteciler arasında da tartışma konusu oldu.

Muhalif siyasetçileri savunan bazı gazeteciler de savunulamayacak durumları anlatmaya başladı.

MUHALİF GAZETECİLER DE İSYANDA

Yeni Partili isimlere yakınlığıyla bilinen gazeteci Şaban Sevinç, kendi hesabından yaptığı yayında, CHP'li belediyelerle ilgili soruşturmalar hakkında konuştu.

Sevinç, yolsuzluk suçlamalarıyla tutuklanarak Uşak Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Özkan Yalım ile ilgili ortaya çıkan skandallardan sonra başka gazeteci arkadaşlarıyla konuştuğunu anlattı.

"ÇİKOLATA KUTUSU ÇIKTI"

Kendisi gibi düşünen başka gazetecilerin de ortaya çıkanlardan rahatsız olduğunu belirten Sevinç, yayında şunları söyledi:

"Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı, çikolata kutusu içine saklanmış rüşvet parasıyla suçüstü yakalandı.

"BÖCEKLERİN GAYRİAHLAKİ İLİŞKİLERİ"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 20 küsur yıldır CHP'den belediye başkanı. 4-5 dönem Konyaaltı Belediye Başkanlığı yaptı, sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Bir baktık, oğlunun müteahhitlerle, iş insanlarıyla ilişkileri. Kendisinin yine birtakım gayriahlaki ilişkileri... Rezillik diz boyu.

"MENDERES BELEDİYE BAŞKANI TUTUKLANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPMIŞ"

Son olarak Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, adam tutuklanmak için her türlü rezilliği yapmış. Partisini rezil etmek için, kendisine güvenen parti yöneticilerini utandırmak için her türlü rezilliği yapmış. Rüşvet var, yasak ilişki var. Yasak aşkıyla yazışmalarında, 'Küpümü dolduracağım', 'Ben yürüyen parayım' diyor."

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
Yorumlar 36 Yorum Var
  • Vatandaş 07.08.2026 21:07
    Gözünüzü ne kadar kapatsanızda eninde sonunda güneşin aydınlığı sizi uyanmaya zorlayacak.
  • Burhan 07.08.2026 20:38
    İmamoğlu - Özel ikilisinin belediye başkanlarını belirlediğini, yolsuzlukların münferit değil sistemli olduğunu ve sistemin başında İmamoğlu olduğunu söylesene. FETÖ yöntemiyle topladığı paralarla medya trollerine ve saha elemanlarına para dağıtıp seçimde, tıpkı kurultayda yaptıkları gibi, fesada uğratarak kazanmaya çalıştıklarını söylesene.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek