Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde işçi servis aracı ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaptaş Kaymaklar mevkisinde işçi servis ile ile otomobil çarpıştı. Kazada servis aracındaki 3 kişi ile otomobil sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan otomobil sürücüsü, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, otomobil sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Samet Kalafat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Samet Kalafat

Editör Hakkında

2001 yılında İstanbul'da doğdu. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü'nden 2024 yılında mezun oldu. Kariyerine medya sektöründe multimedya editörü olarak başladı. Çeşitli kuruluşlarda saha çekimleri, belgesel çekimleri ve kurguları, sosyal medya yönetimi ve muhabirlik alanlarında görev aldı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 23 Yorum Var
  • Cumhurun Avukatları 10.08.2026 15:28
    Her iki tarafında HTS kayıtları alınmalı, tahminimce otomobil sürücüsü telefonla oynuyordu ve aşırı sürati vardı..
  • Ufo 10.08.2026 13:24
    Münübüsde hata , viraci acik aldi.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek