Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan arasında sağlanan Mekke Anlaşması'nı memnuniyetle karşıladıklarını ve desteklediklerini bildirdi.

Başkent Doha'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Sözcü, bölgesel güvenlik ve iş birliği konularında değerlendirmelerde bulundu. Müzakerelerin şu anki durumuyla ilgili bilgi veren Sözcü, "Öncelikle müzakerelerin şu anki durumuyla ilgili olarak; bunları 'devam ediyor' şeklinde tanımlayabilirim." dedi.

Mekke Anlaşması ile ilgili konuya değinen Sözcü, "İkinci olarak, Mekke Anlaşması ile ilgili konuya gelince; bildiğiniz üzere, Katar Devleti olarak bölgemizdeki ülkeler arasında güvenliği, istikrarı ve savunmayı güçlendirmeye yönelik her türlü bölgesel iş birliğini memnuniyetle karşılıyoruz." diye konuştu.

 

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek