Muğla'nın Menteşe ilçesinde Türk bayrağını çakmakla ateşe verdiği için gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
Bir işletmenin önünde asılı Türk bayrağını ateşe verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan Ayşe A'nın (31) emniyetteki işlemleri tamamlandı.
TUTUKLANAN ŞÜPHELİNİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Zanlı, güvenlik önlemleri altında Muğla Adliyesi'ne getirildi.
Şüphelinin polisteki ifadesinde, herhangi bir rahatsızlığı bulunmamasına rağmen daha önce hastanede kendisine şizofreni teşhisi konularak rapor verildiğini, bu nedenle bayrağı yaktığını öne sürdüğü belirtildi.
Savcılık ifadesi sonrası mahkeme karşısına çıkarılan şüpheli tutuklandı.
TÜRK BAYARAĞINA ZARAR VERİLDİĞİ FARK EDİLDİ
Emirbeyazıt Mahallesi'ndeki bir işletmenin önünde asılı Türk bayrağının zarar gördüğünü fark edenler, durumu polise bildirmiş, ihbar üzerine bölgeye gelen emniyet güçleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemişti.
Kamera kayıtlarından, yoldan geçen bir kadının durarak elindeki çakmakla Türk bayrağını ateşe verdiği ve uzaklaştığı tespit edilmişti.
Olayla ilgili Ayşe A. gözaltına alınmıştı.
-
HALUKC
13.08.2026
16:23
Al sana bir ışıklı faha, sosyal medyasına bakılsın Atatürk vb gibi bir dünya paylaşımı vardır. Bitmediler gitti.
Beğen
-
,ali
13.08.2026
16:12
Vatan hainleri sürekli ne mutlu Türküm diyene diyerek gizlenirler
Beğen
/ 13 kişi beğenmiş
-
idam sart
13.08.2026
16:11
ha yani deliymis
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Mehmetler
13.08.2026
15:51
Sorsan garanti chpli ben Atatürk’ün askerlerim der
Beğen
/ 39 kişi beğenmiş
-
fransadan
13.08.2026
15:46
Ama bu laik, çağdaş giyimli
Beğen
/ 38 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle