CHP Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’ın kadın arkadaşına yönelik cinsel içerikli sözleri ve “birlikte olmak istediğine” ilişkin ifadeleri sonrasında darp edildiği ortaya çıktı.
EKİPLER GECE GELEN İHBARLA OLAY YERİNE GEÇTİ
Edirne’de CHP Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’ın misafir olarak gittiği evde sabaha karşı yaşanan kavga adli soruşturmaya dönüştü. Ahmet Baran Yazgan’ın darp edildiği olayın ardından üç kişi gözaltına alınırken, şüpheliler ifadelerinde kavganın, milletvekilinin ortamda bulunan bir kadına yönelik cinsel içerikli sözleri ve “birlikte olmak istediğine” ilişkin ifadeleri sonrasında çıktığını beyan etti. Olay anına ilişkin görüntüler soruşturma dosyasına girdi. Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının Yazgan hakkındaki cinsel taciz iddiasıyla ilgili ayrıca tahkikat yaparak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere fezleke hazırlayacağı öğrenildi.
-
Cumhurun Avukatları
13.08.2026
17:46
Bunlarda Allah korkusu yok ki, uçkur sevdası var..
Beğen
-
vatandaş
13.08.2026
17:46
Yanlış görmediysem içki masası kurulu orada, şişede durduğu gibi durmuyor tabi meret...
Beğen
-
Misafir
13.08.2026
17:42
Yan odada çocuğun var, namahremini
eve alıyorsun, masada alkol var , sabaha karşına kadar oturuyorsun, kıyafetler ona göre herşey uygun teklif gelince neden sorun olmuş anlayamadım
Beğen
-
Selami
13.08.2026
17:37
Sizin normaliniz kemalistler...
Beğen
-
can
13.08.2026
17:34
yuh size bide vekil olacaksınız ya
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle