İstanbul'da bir düğün konvoyunda motosikletiyle tehlikeli hareketler sergileyen sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Olay, trafikteki diğer sürücüler ve konvoydakiler tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
TEK TEKER ŞOVU KÖTÜ BİTTİ
İlerleyen bir düğün konvoyunda yer alan ve üzerinde iki kişinin bulunduğu motosikletin sürücüsü, trafikte gösteri yapmak istedi. Süslemeli gelin arabasının hemen önünde seyreden kasklı sürücü, motosikletin ön tekerleğini havaya kaldırarak ilerlemeye çalıştı. Bu sırada dengesini kaybeden sürücü ve arkasında oturan takım elbiseli kasksız yolcu, motosikletle birlikte asfalta savruldu.
TRAFİK AKIŞI TEHLİKEYE GİRDİ
Çarpmanın etkisiyle yere düşen iki kişi, kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Düşmenin hemen ardından ayağa kalkan yolcu ve sürücü, yolda sürüklenen motosikletin yanına gitti. Kaza nedeniyle yolun ortasına savrulan motosiklet, arkadan gelen diğer araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Çevredeki otomobillerin ve bir okul taşıtının devrilen motosiklete çarpmamak için manevra yaptığı görüldü. Olay anı, konvoyu izleyen bir başka kişi tarafından anbean görüntülendi.