Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından olan ve bu yıl 70’inci yılını kutlayan HABAŞ’ın, merakla beklenen yerli otomobilinin yılsonuna kadar görücüye çıkacağı öğrenildi.

Tedarik sanayi temsilcilerinden edindiği bilgiye göre, TOGG’dan sonra Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ikinci otomobili olması beklenen projenin tasarımcısı ise BMW, Ferrari, McLaren gibi dev markaların ikonik modellerine imza atan Frank Stephenson... Sedan ve crossover olmak üzere iki ayrı modelde araç üretmeyi planlayan şirketin, hibrit, plug-in hibrit ve benzinli olmak üzere üç versiyon üzerinde çalıştığı biliniyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Murat 18.08.2026 12:51
    Olsun tabii negüzel. benzinli modelimiz de olsun
  • Sercan 18.08.2026 11:23
    Allah yar ve yardımcıları olsun. Amin! Rabbim Başarılarını daim etsin. Bu mesajı göz yaşları içinde yazıyorum. Emeği geçenlerin ne muradı varsa Allah tela versin. Gurur ve mutluluk göz yaşları. Rabbim nasip ederse ilk alanlardan biri de ben olmak istiyorum.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek