Manchester City, Lille forması giyen 18 yaşındaki Faslı orta saha oyuncusu Ayyoub Bouaddi'nin transferinde sona geldi. İngiliz devi, genç yıldız için 95 milyon euro bonservis ve 5 milyon euro bonus olmak üzere toplam 100 milyon euro ödemek üzere Lille ile anlaşmaya vardı. Bouaddi'nin kısa süre içerisinde Manchester City'ye imza atması bekleniyor.
Athletic'in haberine göre Bouaddi, Manchester City ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak ve kontratta bir yıllık uzatma opsiyonu bulunacak. 2021'de Lille altyapısına katılan ve 2023'te A takıma yükselen genç oyuncu, kariyerinde 112 karşılaşmaya çıkarken 5 asist yaptı. City daha önce de Nottingham Forest'tan Elliot Anderson için 135 milyon euro ödeyerek dikkat çekmişti.
FATİH TEKKE ÖVGÜ YAĞDIRMIŞTI
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke de daha önce Bouaddi için dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Tekke, Dünya Kupası değerlendirmesinde genç oyuncuyu "Son yıllarda gördüğüm en iyi 6 numara" sözleriyle överken, Bouaddi'yi Trabzonspor'a önerdiğini ve oyuncunun yaklaşık 50 milyon euro değerinde olduğunu söyledi.