Mersin'de bir spor salonunda yaşanan tartışmada erkek müşteri, kadın işletmecinin boğazını sıkarak saldırdı. Kadının nefessiz kaldığı saldırı sırasında salondaki diğer üyeler araya girerek şüpheliyi uzaklaştırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından şikayetçi olan genç kadın, yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Olay, 5 Haziran günü öğle saatlerinde merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi Ali Kaya Mutlu Caddesi'nde bulunan bir spor salonunda meydana geldi. Spor salonu sahibi Aylin Demirtaş (33) ile müşterisi K.T. arasında, salonda rahatsızlık verdiği iddiasıyla tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.T., Demirtaş'a saldırarak boğazını sıktı. O sırada salonda bulunan kadın görevli araya girerek şüpheliyi uzaklaştırdı.

Olayın ardından Demirtaş'ın şikayeti üzerine K.T., cumhuriyet savcısının talimatıyla polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay anı kameraya yansıdı

Spor salonunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Demirtaş ile K.T.'nin tartıştığı, ardından şüphelinin kadının üzerine yürüyerek boğazını sıktığı görüldü. Yaşanan arbede sırasında salonda bulunan başka bir kadının müdahale ederek tarafları ayırdığı anlar da görüntülere yansıdı.
 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Olmaz 28.08.2026 00:58
    Adam tam piskopat demek ki
  • İcabi 27.08.2026 23:44
    Beyazlı tam bir fırtına,bıraksalar adamı ayağının altında ezecek.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek