İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kuşadası Belediyesine yönelik yürütülen 'rüşvet' ve 'irtikap' soruşturmasında çember daralırken, patlak veren skandalların ardı arkası kesilmiyor. Soruşturmanın derinleşmesiyle birlikte haklarında gözaltı kararı çıkartılan Yeni Parti PM üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın avukat kızı Ezgi Tezcan Yaşar ile avukat damadı Umut Yaşar'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da oldukları ortaya çıktı.

ADALETTEN KAÇIP 'E-İMZA' İLE PARALARINI İSTEDİLER

Sabah'ın haberine göre Londra'da bulunan Yaşar çifti, haklarındaki gözaltı kararına rağmen Türkiye'ye dönüp yargı önüne çıkmak yerine Aydın 2. Sulh Hukuk Mahkemesine 'e-imza' yöntemiyle bir dilekçe gönderdi. İfade vermek yerine ceplerini düşünen çift, azledildikleri belediye iştiraki Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketinden alacaklarının tahsil edilmesini istedi.

Skandal dilekçeyi mahkemeye sunan Yaşar çifti, "Azil işleminin herhangi bir haklı nedene dayanmadığına ve haksız olduğuna ilişkin beyanlarımız ile haksız azilden kaynaklanan vekalet ücreti alacaklarımız ve sair tüm yasal haklarımız saklıdır" ifadelerini kullanarak, haklarındaki yakalama kararını görmezden gelip rantın peşine düştüklerini resmen kanıtladı.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek