Hatay’da depremde kolunu ve ailesini kaybeden 18 yaşındaki Salih Ersöz’e çevresindekilerin destekleriyle alınan motosiklet çocuk hırsızlar tarafından çalındı. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlıkta, çocuk hırsızların profesyonelliğiyse pes dedirtti.

Olay, Reyhanlı ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde bulunan bir kafenin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 6 Şubat depremlerinde ailesini ve bir kolunu kaybeden Salih Ersöz, yaşadığı büyük kayıpların ardından hayatını yeniden kurmaya çalıştı. Günlük yaşamında ulaşımını sağlamak amacıyla çevresindekilerin yardımıyla motosiklet satın alınan Ersöz’ın motosikleti park ettiği kafenin önünden çalındı.

ÇOCUK HIRSIZLARIN PROFESYONELLİĞİ KAMERADA

Çocuk oldukları görülen 2 hırsızın profesyonelce motosikleti çaldığı anlarsa güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; bir çocuğun pusuya yattığı ve diğer çocuğun park halindeki motosikletin arkasında pusuya yatarak motosikleti çaldığı görüldü.

"TEK VASITASI DERME ÇATMA BİR MOTORDU"

Yaşanan talihsiz olaya tanıklık eden ve Salih Ersöz’e destek olan mahalle sakinlerinden Mehmet Can Bekler, "Arkadaşımız depremzededir. Depremde kolunu ve ailesini kaybetti. Akşam saatlerinde kafede otururken talihsiz bir olayla karşı karşıya geldik. Görüntülerde de görüldüğü gibi küçük bir çocuk gelip etrafa bakarak motoru alıp götürüyor. Çocuğun bu işi yapmasına da ayrıca üzüldük. Arkadaşımızın binek olarak tek bir motoru vardı, o da derme çatma bir motordu. Onunla sağa sola gidip ihtiyaçlarını karşılıyordu, bizler yardım edip o şekilde almıştık. Şimdi o da gitti. Ne yapacağını bilmiyor, bizler de bilmiyoruz. Motosikletimizin bir an önce bulunmasını talep ediyoruz" dedi.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Polis ekiplerinin motosikletin bulunması ve şüphelinin yakalanması için başlattığı çalışmanın sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Yok 29.08.2026 19:07
    Yuh be, bu millete artık deprem kuraklık bile işlemiyor artık.
  • Ahmet 29.08.2026 17:29
    İşte bunun gibilerini anne baba yetiştiriyor doğurmak önemli değil önemli olan kişilikli vatanını milletini seven büyüğünü sayan küçüğünü seven çocuklar yetiştirmek önemli malesef önce bu türdeki çocukların ailelerini eğitmek lazım
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek