Galatasaray, İtalyan devi Milan'dan kadrosuna kattığı dünyaca ünlü Portekizli sol kanat oyuncusu Rafael Leao transferinde mutlu sona ulaştı. İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'nın da kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu, tercihini sarı-kırmızılı kulüpten yana kullanarak İstanbul'a geldi.
"BENİ ÇOK İSTEDİLER, ÇABA GÖSTERDİLER"
Transfer sürecine dair açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki Portekizli yıldız Leao, Aston Villa'nın teklifini geri çevirdiğini vurguladı. Galatasaray'ın gösterdiği ilgi ve kararlılığın kararlarında belirleyici olduğunu ifade eden başarılı oyuncu, "Evet, Galatasaray için Aston Villa'yı reddettim. Aston Villa'yı reddettim çünkü Galatasaray benim için çok çabaladı ve beni çok istedi" şeklinde konuştu.
İSTANBUL'A İNDİ
Sarı-kırmızılı yönetimin uzun süredir peşinde koştuğu Portekizli futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeye imza atmak üzere İstanbul'a ayak bastı. Yıldız ismin gelişinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar büyük coşku yaşadı.