İstanbul Zeytinburnu'nda, yaya yolundan geçen adama saldırarak, trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücü yakalandı. Sürücüye toplamda 185 bin TL ceza kesilirken, ehliyetine süresiz olarak el konuldu.

SALDIRI ANI KAMERADA

Olay, Zeytinburnu Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerindeki yaya geçidinde oldu. Bir sürücü, yaya yolundan çocuğu ve eşiyle geçen adama, saldırarak trafik güvenliğini tehlikeye attı. İhbar üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nce yapılan çalışmada, sürücü tespit edilerek yakalandı. Yakalanan İ.B. (32) isimli sürücüye, ‘trafikte saldırı amacıyla başka bir aracı ısrarla takip etmek veya bu amaçla araçtan inmek', ‘yaya geçitlerine yaklaşırken yavaşlamamak', maddeleri kapsamında toplam 185 bin 662 TL idari para cezası kesildi. Ayrıca, araç 60 gün süreyle trafikten men edilirken, şahsın sürücü belgesi ise daimi olarak iptal edildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından "Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma" suçundan adliyeye sevk edilen şüpheli serbest bırakıldı.
 

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 13 Yorum Var
  • Yorummm 03.09.2026 16:52
    Ne olur ya bu cezaların yanında metropolde yaşaması uygun değil diye memleketine sürgün yasası çıkarın, bakın ne güzel oluyor istanbul
  • Tarık 03.09.2026 15:42
    Bu teneke parçasına binince ne oluyor anlamadın insanlık bi kenara mı bırakılıyor
Daha fazla yorum görüntüle