Yalova'da otoyolda tek tekerli elektrikli scooter ile yaklaşık 80 kilometre hıza ulaşarak trafiği tehlikeye atan şahıs, akılalmaz görüntülere sahne oldu. Trafik kurallarını hiçe sayarak otoyola çıkan ve hiçbir güvenlik önlemi almayan sürücü, hem kendi hayatını hem de trafikteki diğer vatandaşların can güvenliğini tehlikeye düşürdü. Kuralları hiçe sayan şahsın, kask veya koruyucu ekipman kullanmadan devasa araçların arasında seyretmesi tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi.

TRAFİĞİ ALTÜST ETTİ

Tek tekerlekli aracıyla otoyolun sağ şeridini ve emniyet şeridini ihlal ederek ilerleyen şahıs, trafikteki diğer sürücülere zor anlar yaşattı. Herhangi bir denge kaybında veya ani frende feci bir kazaya yol açabilecek bu sorumsuz davranış, izleyenlerin tepkisini çekti.

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 50 Yorum Var
  • Hasan 09.09.2026 08:28
    Evet son derece tehlikeli ve de kural dışı yaptıkları ama kimseye zor anlar yaşatmamış uydurmayın...
  • Sassas 08.09.2026 14:10
    Bu aracın otobana çıkması yasak biliyordum adam iyi bir ceza yiyecek çünkü her hareketi trafikte suç
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek