İYİ Parti'nin kurucu Genel Başkanı Meral Akşener'in ismini taşıyan vakfın resmi kuruluş işlemleri tamamlandı. Kadınlar, çocuklar ve öğrenciler başta olmak üzere ekonomik olarak zor durumdaki kesimlere yardım etmek için kurulan ve başlangıç mal varlığı olarak 5 milyon TL nakit sermaye tahsis edilen vakfın logosunda ise yarım yaprak görseli ile "Meral Akşener Vakfı" yazısı yer aldı.

Başkent Ankara'da da bir şubeye sahip olacak vakfın logosu da belli oldu. Logoda yarım yaprak görseli ile "Meral Akşener Vakfı" yazısı yer aldı.

Vakfın kuruluşunda başlangıç mal varlığı olarak 5 milyon TL nakit sermaye tahsis edildi. Merkezi İstanbul'da bulunan vakfın yönetiminde kurucu Meral Akşener'in yanı sıra Esma Bekar ve Fatih Akşener de yer alıyor.

Öte yandan Resmi Gazete'de yayımlanan kuruluş kararına göre, vakfın faaliyetlerinin son bulması halinde, borçların tasfiye edilmesinin ardından kalan tüm mal varlığı ile haklar Mehmetçik Vakfı'na devredilecek.

Serkan Karahaliloğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Serkan Karahaliloğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi'nin Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Sektöre TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programının kurgu ekibinde başladı. 2022 yılından itibaren çalışmakta olduğu haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
Yorumlar 1 Yorum Var
  • Raif yıldız 21.09.2026 05:43
    Hayırlı uğurlu olsun Allah utandirmayin Başarılar dilerim saygılarımı sunuyorum ⭐
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek