Şehit-Gazi yakınları kamuya yerleştirilmesi kura töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Milletimiz özgürce yaşasın diye bedel ödeyen gazilere şükran sunuyorum.

Bizim zaferlerimiz emperyalistlerin lütuflarıyla dahil, asırlardır şehit ve gazilerimizin kanıyla, mücadelesiyle kazanılmıştır.

Cenk meydanlarında bu zamana kadar nice şehitler verdik. 1000 yıldır onurumuzla bu topraklarda yaşayabilmek için nice koç yiğitlerin içimiz kan ağlayarak toprağa verdik. O davayı yaşatmak için her türlü badireyi milletimizle birlikte göğüsledik.

Şehit ailelerimizin gösterdikleri sabır, takdirlerin en yükseğine layıktır.

Şehitlerimizin emanetleri olan siz değerli kardeşlerimiz için ne gerekiyorsa yaptık ve yapıyoruz. Sizlerin fedakarlıklarıyla bizlerin sunduğu hizmet kuşkusuz kıyas edilemez. Sizlerin bedeline hiçbir paha biçilemez.

Bugüne kadar yaklaşık 1 milyon ziyaret gerçekleştirdik. 

Son olarak yasa teklifi biliyorsunuz meclisimizde kabul edildi. Vatanımız için bedel ödemiş kardeşlerimizin, bizden taleplerini karşılamış olduk.

Bugünkü kuralarla 571 kardeşimizi daha kamu kurumlarına yerleştireceğiz.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek