Yunan Çözümü Partisi Lideri Kyriakos Velopoulos, sosyal medya hesabından yayımladığı videoda Türkiye'yi ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'i hedef aldı. Velopoulos, Türkler hakkında küstah ifadeler kullandı.

Aklınca Türkleri aşağılayan Velopoulos, "'Türk gördün mü, para ister; bir başkasını gördün mü, o da başka para ister.' şeklindeki halk deyişi, Türkiye'nin ne olduğunu ortaya koyuyor." dedi.

"SÖZDE SAKİN SULAR SÖYLEMİNDEN PERVASIZLAŞMALARINA GEÇTİK"

İki ülke arasındaki son üç yıldır sürdürülen “sakin sular” politikasına, normalleşme adımlarına ve Atina yönetiminin tutumuna tepki gösteren Velopoulos, şunları kaydetti: "Başbakanın ortaya attığı sözde sakin sular söyleminden, onların boş tehditleri ve şovenizmiyle pervasızlaşmalarına geçtik!"

"TÜRKLER ÖLDÜRÜLEBİLİR FAKAT YENİLGİYE UĞRATILAMAZLAR"

Açıklamasında tarihi referanslar vererek provokatif söylemlerini sürdüren Yunan siyasetçi, "Türklerle ilgili tek bir çözüm var. Napolyon Bonapart'ın da söylediği gibi, 'Türkler öldürülebilir, fakat yenilgiye uğratılamazlar.'" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Misafir 21.09.2026 22:19
    Elinizi tutan mı var? Deneyin görün!!!
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek