Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasını takip eden gazeteci Cüneyt Özdemir dikkati çeken değerlendirmelerde bulundu.
Erdoğan'ın konuşmasında Filistin meselesinin öne çıktığını vurgulayan Özdemir, Cumhurbaşkanı'nın, "Biz bu meselenin sahibiyiz. Erdoğan kardeşiniz doğruları söyler, yine doğruları söyler" dediğini hatırlattı.
Erdoğan'ın işgalci İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun adını hiç anmadığının altını çizen Özdemir, "Ama bir şeye çok dikkat etti. Netanyahu'nun N'sini bile geçirmedi. Çok akıllıca bir strateji yürütüyor şu an Türkiye. Hem Cumhurbaşkanı nezdinde, hem Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı nezdinde. Hiçbir siyasi şu an Netanyahu'yu hedef almıyor. En ufak bir cümle kursanız alıp gümbür gümbür yayımlayacak. Zaten bulaşacak adam arıyor" ifadelerini kullandı.