İstanbul'da sokakta futbol oynayan çocuklara yönelik çekilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu.
Bir şahıs, sokakta top oynayan çocukları yanına çağırarak hangi takımı tuttuklarını sordu. Galatasaraylı çocuklara çikolata veren şahsın, Beşiktaşlı olduğunu söyleyen çocuğa çikolata vermemesi tepki topladı.
Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Beşiktaşlı çocuğa karşı yapılan büyük çirkinliğe Galatasaraylı iş insanı Dinçer Azaphan jestle karşılık verdi.
Azaphan, küçük taraftarın gönlünü almak için harekete geçti. Azaphan, Beşiktaşlı çocuğu top oynadığı arkadaşları ile Galatasaray-Beşiktaş derbisine davet etti.
Azaphan'ın çocuğa, “Beraber yemek yiyip maçımızı izlesek nasıl olur?” sözleriyle yaptığı davet, sosyal medyada büyük beğeni topladı.
-
Mustafa
30.09.2026
21:27
Dinçer bey Allah razı olsun.sizden yaptığınız bu iyilik için yaptığınız bu iyilikten de öte güzeldir kalbe girdiniz çoook sağolun
Beğen
-
Mustafa
30.09.2026
21:23
Dinçer bey yaptığınız bu iyi niyetimizden Allah razı olsun yaptığınız iyiliğinden ta ötesi güzel bir gönle girdiniz çoook sağolun
Beğen
-
Halil Önder
30.09.2026
18:25
Yaptıgı saygısızlık ve kabalığı örtbas etmek için böyle birşeye başvuranın hemen affı bence kabul edilemez.Halil önder
Beğen
-
Ahmet Baştuğ
30.09.2026
17:08
Tebrikler ve teşekkürler sevgili Dinçer. En kısa zaman görüşmek dileğiyle
Beğen
-
Hasan kazim
30.09.2026
16:20
Insan olmak sadece insan olmak yeter gerisi traj.
Az kalsada .annesine babasına ailesine sevgiler saygilar
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle