Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde oyuncak tabancayla kuyumcu soymak isteyen ve kadın görevlinin alarma basması üzerine panikleyerek kaçan A.U. (47), polis tarafından yakalandı.
Olay, dün sabah saatlerinde Pınar Bulvarı'ndaki bir kuyumcuda meydana geldi. Kapüşonlu giysi ve yüzünde maske bulunan kişi, kuyumcuya girerek, elindeki poşetten tabancayı çıkarıp, tezgahın arkasındaki kadın çalışana doğrultarak, 'Bu bir soygundur' deyip altınları istedi. Kadın ise 'Ne soygunu ya' diyerek, hareketlenip tezgahın altındaki alarma bastı. Bunun üzerine panikleyen şüpheli, koşarak kaçtı. Kadının bir süre peşinden koştuğu şüpheli, ara sokaklara girerek gözden kayboldu. Yaşanan soygun girişimi iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kuyumcunun şikayeti üzerine çalışma başlatıp, güvenlik kameralarını inceleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin A.U., elindeki tabancanın da oyuncak olduğunu belirledi. Bir fabrikada güvenlik görevlisi olan A.U., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.U.'nun borçları bulunduğu ve bu yüzden kuyumcu soygunu girişiminde bulunduğu belirtildi.
"BORÇLARIM NEDENİYLE YAPTIM"
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Asaf U., adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ilk ifadesinde, borçları nedeniyle soygun girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuklandı.
-
sanane
07.10.2026
14:01
her nefis ve irade bir değil yapılan dogru degil ama bu tür olaylar artış gösterecek malesef
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
Sade Vatandaş.
07.10.2026
13:06
misafiriz adlı yorumcu sen ne saçmalıyorsun. ülkede o kadar asgari ücretli var bişey yapmıyorlarda biri çıkıp hırsızlık yapınca konuyu oraya nasıl getiriyorsun. algı yapma ayağını yorganına göre uzat insan gibi yaşa. biz hırsızlık yapıyormuyuz.?
Beğen
/ 13 kişi beğenmiş
-
Fatih
07.10.2026
13:04
Ayva ne ayvası
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Barbaros hayrettin
07.10.2026
13:03
Bırakın garibanı ankarada yüz milyona bir konser yapanlari yakalayın
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
-
Özcan Kurt
07.10.2026
12:42
Avrupa da kiralamayi belediyeler resmi olarak yapıyormuş.bizde de öyle olmalı.ev veya işyerinin piyasa değerini 30 yılda ödeyeceği rakam kira olmalı.boylelikle isteyen istediği gibi fiyat çekemez.fazla özgürlük var
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle