Batı Şeria'da Filistinli araçların yolunu kesen yasa dışı İsrailli işgalciler kazaya neden oldu. Saldırıdan kaçmaya çalışan Filistinli sürücü bir İsrailliye çarptı. İsrail ordusu olayın terör eylemi olmadığını itiraf etti.

İsrail askeri kaynaklarına ve yerel medyaya yansıyan haberlere göre, işgal altındaki Batı Şeria'nın Binyamin bölgesinde yer alan Ateret yasa dışı yerleşim birimi yakınlarında tansiyon yükseldi. Bölgedeki İsrailli işgalci gençler, 465 numaralı karayolunda Filistinlilere ait araçların geçişini engelleyerek trafiği durdurmaya ve sürücüleri taciz etmeye çalıştı.

Yaşanan provokasyon sırasında olay yerinden uzaklaşarak kendini korumaya çalışan Filistinli bir sürücü, yolu kapatan İsrailli gençlerden birine çarptı. Hafif yaralanan İsrailli tedavi altına alınırken, Filistinli sürücü can güvenliği endişesiyle bölgeden uzaklaştı.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek