Adana’da bir grup şahıs, bir adamı zorla otomobilin bagajına bindirerek kaçırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir grup şahıs, bir adamı zorla otomobilin bagajına bindirdi. Ardından şahıslar, otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Yaşananlar çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

BABASI, KARDEŞİ VE KUZENİ EVE GÖTÜRMÜŞ

Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, bagaja konulan kişinin N.Y. (33) olduğu belirlendi. Borçları nedeniyle bir süredir eve gitmediği belirtilen N.Y.'nin, yolda karşılaştığı babası M.Y. (61), kardeşi Ö.Y. (30) ve kuzeni S.Y. (39) tarafından zorla otomobilin bagajına konularak eve götürüldüğü tespit edildi. Polis ekiplerince yakalanan baba, kardeş ve kuzen gözaltına alınırken, N.Y.'nin şikayetçi olmadığı kaydedildi. 3 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Tayyib Serince Haber7.com - Sosyal Medya Editörü
Haber 7 - Tayyib Serince
Yorumlar 8 Yorum Var
  • Alperr 23.10.2026 23:49
    Adana : dağ başı
  • Adil düzen* 23.10.2026 23:45
    Suç oranlarına göre il ve ilçelere liyakatli personel yerleştirilmeli. Güpegündüz adam kaçırılırmı devriye gezen bir polis yada bekçi yokmu ?
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek