Adana’da bir grup şahıs, bir adamı zorla otomobilin bagajına bindirerek kaçırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir grup şahıs, bir adamı zorla otomobilin bagajına bindirdi. Ardından şahıslar, otomobille olay yerinden uzaklaştı.
Yaşananlar çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesinin sürdüğü öğrenildi.
BABASI, KARDEŞİ VE KUZENİ EVE GÖTÜRMÜŞ
Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, bagaja konulan kişinin N.Y. (33) olduğu belirlendi. Borçları nedeniyle bir süredir eve gitmediği belirtilen N.Y.'nin, yolda karşılaştığı babası M.Y. (61), kardeşi Ö.Y. (30) ve kuzeni S.Y. (39) tarafından zorla otomobilin bagajına konularak eve götürüldüğü tespit edildi. Polis ekiplerince yakalanan baba, kardeş ve kuzen gözaltına alınırken, N.Y.'nin şikayetçi olmadığı kaydedildi. 3 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
-
Alperr
23.10.2026
23:49
Adana : dağ başı
Beğen
-
Adil düzen*
23.10.2026
23:45
Suç oranlarına göre il ve ilçelere liyakatli personel yerleştirilmeli. Güpegündüz adam kaçırılırmı devriye gezen bir polis yada bekçi yokmu ?
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle