Süper Lig'deki dev derbide Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Maçtan sonra derbiyi yorumlayan TRT Spor ekranlarında değerlendiren İlker Yağcıoğlu, Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal'ı eleştirdi

İlker Yağcıoğlu derbiye ilişkin, “Sıkıntılı bir süreç Fenerbahçe'de. Özellikle en son Şampiyonlar Ligi'ndeki taraftarın tepkisi, İsmail Hoca'ya karşı kredinin tükenmesi, Fenerbahçe-Galatasaray maçları her zaman önemlidir ama bu maçı daha da önemli hale getirdi. Evvelsi gün başkanın açıklamalarına baktığımda İsmail hocanın varlığı tartışılır hale gelmişti. Bugün o anlamda Fenerbahçe'nin nasıl reaksiyon vereceğini merak ediyordum. İlk 45 dakika Fenerbahçe şut çekemedi. Gol beklentisi sıfır, rakip ceza alanına da 3 kere gidebilmiş. Derbi böyle oynanmaz kardeşim. Biz yıllarca oynadık. Bunların ne anlama geldiğini, camia için ne ifade ettiğini bilirim. Rakip kaleye gidemeden ilk 45 dakikayı bitirdin. Skor ne, 2-0 mağlupsun.” dedi.

 

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek