Eskişehir'de kaputunda kan lekesi ve ceset figürü bulunan otomobil polisi harekete geçirdi. Aracın sosyal medya içeriği için tasarlandığı anlaşılırken sahibi, ifade işlemleri için karakola götürüldü.

Olay, Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyreden, sıra dışı tasarımıyla dikkat çeken otomobil, çevredeki vatandaşların ve devriye gezen polis ekiplerinin şüphesini çekti.

KAPUTUNDAKİ KAN LEKELERİ VE CESET FİGÜRÜ DİKKAT ÇEKTİ

Polis ekipleri tarafından durdurulan otomobilde yapılan incelemelerde, aracın kaputunda kan lekesine benzeyen kırmızı boyalar ile ceset figürünün bulunduğu görüldü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri, araç üzerinde detaylı inceleme gerçekleştirdi.

SOSYAL MEDYA İÇİN TASARLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Yapılan araştırmalar sonucunda, dikkat çeken tasarıma sahip otomobilin gerçek bir olayla bağlantısının bulunmadığı, sosyal medya platformlarında paylaşılmak üzere içerik üretimi amacıyla bu şekilde tasarlandığı belirlendi.

ARAÇ SAHİBİ İFADE VERMEK ÜZERE KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Olayın ardından aracın sahibi ve içerik üreticisi, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek